Recent News
Gala Societății Civile 2015: 50 de premii, 39 de victorioși

17 organizații neguvernamentale și un grup de inițiativă au câștigat cele mai importante premii la cea de-a 13 ediție a Galei Societății Civile.

Fundația Regia Maria și Asociația pentru Relații Comunicare (ARC) România au fost cei mai importanți câștigători premiați pe scena Ateneului Român, la cea de-a 13-a ediție a Galei Societății Civile. Fundația Regina Maria a obținut premiul cel mare al galei, cu proiectul „Policlinica socială Baba Novac”, finalizat în 2011, după o investiție de 400.000 de lei. Totodată, fundația a câștigat locul întâi la secțiunea „Sănătate”, tot cu proiectul policlinicii sociale.

În schimb, ARC România a fost recompensată cu premiul special Dan Manolelii pentru Dezvoltarea Societății Civile.

În afara fundației Regina Maria, încă două organizații neguvernamentale au câștigat câte două premii întâi. Asociația Help Autism a luat primul loc la secțiunea „Educație, învățământ, cercetare” și premiul de „Originalitate”, cu proiectul „Părinte pentru părinte”, în vreme ce Ateliere fără Frontiere a obținut primul loc la secțiunea „Protecția mediului”, pentru ideea „remesh”, precum și laurii pentru „Durabilitate”, cu proiectul „Atelier de inserție prin activitate economică”.

Gala Societății Civile se desfășoară anual și premiază cele mai bune proiecte ale organizaţiilor neguvernamentale, grupuri de iniţiativă sau persoane fizice. Evenimentul este organizat de Fundația Gala Societății Civile.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *